Elkészítése
Előkészítés:
A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk, sózzuk, és szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A medvehagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:
A joghurtot elkeverjük az apróra vágott medvehagymával, kevés sóval és őrölt fehér borssal. A csirkemell szeleteket egy mély tálba tesszük, és ráöntjük a joghurtos pácot. Lefedjük, és hűtőbe tesszük 1-2 órára, de ha van időnk, akár egy napra is.
A pácolt csirkemelleket a pácból kivéve lecsepegtetjük. Egy serpenyőben kevés olívaolajat melegítünk, és a hússzeleteket mindkét oldalukon átsütjük, amíg aranybarnák és átsültek lesznek. A megmaradt joghurtos pácot a húsokra öntjük, és óvatosan felforraljuk, hogy a szósz besűrűsödjön.
Párolt zöldséggel és sült burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk!
