Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Medvehagymás rántott csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat megtisztítjuk, a forgóknál kettévágjuk, és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A tojásból és a lisztből, egy csipet só hozzáadásával, palacsintatészta sűrűségű masszát készítünk. Ebbe belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket. A csirkecombokat először lisztbe, majd a medvehagymás masszába, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, közepes hőmérsékletű olajban aranybarnára sütjük őket.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat megtisztítjuk, a forgóknál kettévágjuk, és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A tojásból és a lisztből, egy csipet só hozzáadásával, palacsintatészta sűrűségű masszát készítünk. Ebbe belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket.

A csirkecombokat először lisztbe, majd a medvehagymás masszába, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, közepes hőmérsékletű olajban aranybarnára sütjük őket.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is