Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Medvehagymás rántott csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 3-4 levél medvehagyma
  • 2 db tojás
  • 4 evőkanál finomliszt
  • só
  • zsemlemorzsa
  • étolaj
Medvehagymás rántott csirkecomb

Elkészítése

A csirkecombokat megtisztítjuk, a forgóknál kettévágjuk, és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A tojásból és a lisztből, egy csipet só hozzáadásával, palacsintatészta sűrűségű masszát készítünk. Ebbe belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket.

A csirkecombokat először lisztbe, majd a medvehagymás masszába, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, közepes hőmérsékletű olajban aranybarnára sütjük őket.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/medvehagymas-rantott-csirkecomb/