A csirkecombok bőrét lehúzzuk, és a forgóknál kettévágjuk. A húst 2-3 helyen a csontig bevágjuk. A medvehagymát nagyon apróra vágjuk. A combokat megsózzuk. A medvehagymát elkeverjük a tejjel, és a combokat egy mélyebb tálba tesszük. Ráöntjük a medvehagymás tejet, majd a tálat hűtőbe tesszük legalább 1-2 órára, de még jobb, ha egy egész napra hagyjuk pácolódni.
A pácolt combokat kivesszük a tálból, lecsepegtetjük, majd papírtörlővel leitatjuk róluk a felesleges folyadékot. A csirkecombokat először rozslisztbe, majd felvert tojásba, végül rozsos zsemlemorzsába forgatjuk.
Egy serpenyőben bő étolajat melegítünk, és a combokat közepes lángon aranybarnára sütjük. Ha elkészültek, papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat leitassuk.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!