Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Mexikói csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A combokat félbevágjuk, majd sóval és borssal bedörzsöljük, ezután lisztbe mártjuk. Az olajban ropogós pirosra sütjük őket, majd kivesszük és félretesszük. Az olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, hozzákeverjük a paradicsompürét, és ízesítjük cukorral, borecettel és egy csipet sóval. Felengedjük másfél pohár vízzel, majd felforraljuk. Amikor a paradicsomos mártás felforrt, visszatesszük bele a húsdarabokat, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A combokat félbevágjuk, majd sóval és borssal bedörzsöljük, ezután lisztbe mártjuk. Az olajban ropogós pirosra sütjük őket, majd kivesszük és félretesszük.

Az olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, hozzákeverjük a paradicsompürét, és ízesítjük cukorral, borecettel és egy csipet sóval. Felengedjük másfél pohár vízzel, majd felforraljuk.

Amikor a paradicsomos mártás felforrt, visszatesszük bele a húsdarabokat, és lefedve puhára pároljuk. Közben néha megkeverjük, hogy a liszt ne kapjon oda az edény aljára. Tálaláskor rizzsel vagy spagettivel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is