Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mexikói grill csirkeszárnyak hagymás tepsis krumplival recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 15 csirkeszárny (1,8 kg)
  • 1 csomag mexikói grill fűszerkeverék (30 g)
  • 2 kg krumpli
  • 2-3 fej vöröshagyma
  • 1 ek étolaj
  • frissen őrölt bors
  • só


Elkészítése:

A szárnyakat alaposan megmossuk. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel bedörzsöljük.

A krumplit megpucoljuk és felkockázzuk. A vöröshagymát megpucoljuk, félbevágjuk, majd felszeleteljük. A krumplit a hagymával, kevés étolajjal összeforgatjuk, sózzuk.

A szárnyakat egy nagyobb tepsibe sorakoztatjuk, ráhalmozzuk a hagymás krumplit, és fóliával lefedjük. 180 fokos sütőben kb. 45 percet sütjük. Amikor a krumpli már megpuhult, a szárnyak is átsülnek.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/mexikoi-grill-csirkeszarnyak-hagymas-tepsis-krumplival/