Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Mexikói sörös-babos pulykaragu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, majd rádobjuk a húst és erős tűzön kevergetve kissé elősütjük. Ez után mérsékeljük a serpenyő alatt a tüzet és a fokhagyma gerezdeket rányomjuk a húsra. Kevergetve addig sütjük, amíg elkezdjük érezni a sülő hagyma illatát kb 5-6 perc. Ekkor hozzá öntjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
illeskrisz
Beküldte: 2021.01.20.

Hozzávalók

Tálaláshoz

Elkészítése

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd sóval és borssal ízesítjük.

Egy serpenyőben olajat forrósítunk, majd rádobjuk a húst és erős tűzön kevergetve kissé elősütjük. Ez után mérsékeljük a serpenyő alatt a tüzet és a fokhagyma gerezdeket rányomjuk a húsra. Kevergetve addig sütjük, amíg elkezdjük érezni a sülő hagyma illatát kb 5-6 perc.

Ekkor hozzá öntjük a sört és lefedve 10 percig pároljuk az ételt. Közben kinyitjuk a konzerveket, leöntjük róluk a levet, átöblítjük, a lime levét kifacsarjuk, a chili paprikát nagyon apróra felvágjuk.

A húshoz adjuk a babot, a kukoricát, a lime levét, a chilit, a sűrített paradicsomot és a kakaóport. Ha szükséges, utánaízesítjük a ragut még sóval és borssal.

Lefedjük és még 15 percet főzzük az ételt. Tálaláskor meghintjük a ragut vágott petrezselyemzölddel és forrón tálaljuk.

Párolt rizst és vagy tortilla lapot kínálunk mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Mexikói Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
illeskrisz
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is