Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megmosott csirkemellet vagy csirkecombot csíkokra vágjuk. A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, majd ízlés szerint fűszerezzük pirospaprikával, sóval, borssal és őrölt köménnyel. Hozzáadjuk az apróra vágott zöldpaprikát, valamint a meghámozott és feldarabolt paradicsomot. Ezután hozzáadjuk a húst, és egy kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Közben a tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, majd dupla mennyiségű vízzel felöntjük. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A megmosott csirkemellet vagy csirkecombot csíkokra vágjuk. A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, majd ízlés szerint fűszerezzük pirospaprikával, sóval, borssal és őrölt köménnyel. Hozzáadjuk az apróra vágott zöldpaprikát, valamint a meghámozott és feldarabolt paradicsomot. Ezután hozzáadjuk a húst, és egy kevés vízzel felöntve puhára pároljuk.

Közben a tarhonyát kevés olajon megpirítjuk, majd dupla mennyiségű vízzel felöntjük. Hozzáadjuk a mexikói köretet, és puhára főzzük. Amikor a hús és a tarhonya is elkészült, összekeverjük őket, és már tálalhatjuk is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Mexikói Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is