A csirkeszárnyakat igény szerint feldaraboljuk, majd besózzuk és jénai tálba helyezzük. Készítünk egy szószt, amelyhez összekeverjük a ketchupot, mézet, mustárt és tárkonyt. Az arányokat ízlés szerint változtathatjuk: a mustár pikánsabbá, a méz pedig édesebbé teszi az ízt. Miután a szószt jól elkevertük, ráöntjük a csirkeszárnyakra, és alaposan átforgatjuk őket, hogy mindenhol érje a szósz.
A jénai tálat alufóliával lefedjük, majd a csirkeszárnyakat előmelegített sütőben megsütjük. Amikor a szárnyak majdnem elkészültek, levesszük az alufóliát, és további 5-10 percig pirítjuk, hogy szép színt kapjanak.
Amíg a csirkeszárnyak sülnek, elkészítjük a rizsgombócokat. A rizst megmossuk, majd sós vízben megfőzzük, és hagyjuk kihűlni. A kihűlt rizshez hozzáadjuk az ételízesítőt és apróra vágott petrezselymet ízlés szerint, majd belekeverjük a lisztet és a tojást. Az egészet jól összekeverjük, majd vizes kézzel gombócokat formázunk belőle. A rizsgombócokat forró olajban aranybarnára sütjük.
Tálaláskor a sült csirkeszárnyakat a ropogós rizsgombócokkal kínáljuk.