Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Mézes mustáros csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat jól átmossuk, majd szárazra töröljük. Mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk. A mézből, mustárból, olajból és a pirospaprikából pácot készítünk, amivel jól átkenjük a csirkecombokat. A maradék keveréket félretesszük. A csirkecombokat tepsibe vagy sütőtálba sorakoztatjuk és sütőbe tesszük úgy, hogy az edény tetejét alufóliával, vagy egy hasonló méretű tepsivel, esetleg hőálló tálcával borítjuk. Előmelegített sütőben […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2024.02.18.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat jól átmossuk, majd szárazra töröljük. Mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk.

A mézből, mustárból, olajból és a pirospaprikából pácot készítünk, amivel jól átkenjük a csirkecombokat. A maradék keveréket félretesszük.

A csirkecombokat tepsibe vagy sütőtálba sorakoztatjuk és sütőbe tesszük úgy, hogy az edény tetejét alufóliával, vagy egy hasonló méretű tepsivel, esetleg hőálló tálcával borítjuk. Előmelegített sütőben először 15 percig sütjük, majd a félretett keverékkel a tetejét újra átkenjük.

Tovább sütjük és közben többször lekenjük újra a páccal. Az utolsó kenegetés után tető nélkül sütjük, hogy a csirkecomb bőre szép színes és ropogós maradjon.

Köretként illik hozzá a krumplipüré, a petrezselymes burgonya, vagy a tepsis hagymás krumpli is.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is