Elkészítése
A csirkecombokat jól átmossuk, majd szárazra töröljük. Mindkét oldalán sózzuk, borsozzuk.
A mézből, mustárból, olajból és a pirospaprikából pácot készítünk, amivel jól átkenjük a csirkecombokat. A maradék keveréket félretesszük.
A csirkecombokat tepsibe vagy sütőtálba sorakoztatjuk és sütőbe tesszük úgy, hogy az edény tetejét alufóliával, vagy egy hasonló méretű tepsivel, esetleg hőálló tálcával borítjuk. Előmelegített sütőben először 15 percig sütjük, majd a félretett keverékkel a tetejét újra átkenjük.
Tovább sütjük és közben többször lekenjük újra a páccal. Az utolsó kenegetés után tető nélkül sütjük, hogy a csirkecomb bőre szép színes és ropogós maradjon.
Köretként illik hozzá a krumplipüré, a petrezselymes burgonya, vagy a tepsis hagymás krumpli is.










