Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mézes-mustáros csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 6 db egész csirkecomb
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 3 evőkanál méz
  • 3 evőkanál mustár
  • kevés víz
  • ételízesítő
  • bors

Elkészítése

A megtisztított csirkecombokat tepsibe helyezem, majd kb. 3 dl vizet öntök alá. Hozzáadom a fűszersó egy részét és ízlés szerint további fűszereket. Az egészet egy kanállal alaposan összekeverem, hogy egyenletesen eloszlassam a fűszereket a tepsiben. A csirkecombokat megforgatom a fűszeres lében, majd alufóliával lefedve sütöm, amíg majdnem kész nem lesz.

Amikor a combok majdnem megsültek, összekeverem a mustárt a mézzel, és ezt a keveréket rájuk csurgatom. Az alufóliát ekkor leveszem, és a combokat fólia nélkül visszateszem a sütőbe, hogy szép pirosra süljenek.

Tálalható rizzsel, burgonyával vagy bármilyen körettel ízlés szerint.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/mezes-mustaros-csirkecomb/