Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Mézes,chilis csirkecomb

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk és besózzuk. Ha a combok nagyobbak, csontig 2-3 helyen bevágjuk, hogy a páclé jobban átjárja, és a hús gyorsabban megsüljön. Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, mézzel, citromlével és az átnyomott fokhagymával, majd a combokra öntjük a fűszeres páclevet. Lefedve legalább egy órára hűtőbe tesszük, de még jobb, ha egy éjszakát pácolódik. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.07.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk és besózzuk. Ha a combok nagyobbak, csontig 2-3 helyen bevágjuk, hogy a páclé jobban átjárja, és a hús gyorsabban megsüljön.

Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, mézzel, citromlével és az átnyomott fokhagymával, majd a combokra öntjük a fűszeres páclevet. Lefedve legalább egy órára hűtőbe tesszük, de még jobb, ha egy éjszakát pácolódik.

A bepácolt csirkecombokat tepsibe rendezzük, ráöntjük a páclevet és egy deci vizet is aláöntünk. A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben körülbelül egy óráig sütjük, amíg a hús megpuhul. Ezután levesszük a fóliát, és a combokat pirosra sütjük.

Köretként zöldséges rizs és sült zöldség illik hozzá. Jó étvágyat kívánunk!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is