Elkészítése
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk és besózzuk. Ha a combok nagyobbak, csontig 2-3 helyen bevágjuk, hogy a páclé jobban átjárja, és a hús gyorsabban megsüljön.
Az olajat elkeverjük a fűszerekkel, mézzel, citromlével és az átnyomott fokhagymával, majd a combokra öntjük a fűszeres páclevet. Lefedve legalább egy órára hűtőbe tesszük, de még jobb, ha egy éjszakát pácolódik.
A bepácolt csirkecombokat tepsibe rendezzük, ráöntjük a páclevet és egy deci vizet is aláöntünk. A tepsit lefóliázzuk, és előmelegített sütőben körülbelül egy óráig sütjük, amíg a hús megpuhul. Ezután levesszük a fóliát, és a combokat pirosra sütjük.
Köretként zöldséges rizs és sült zöldség illik hozzá. Jó étvágyat kívánunk!
