Hozzávalók:
- 4 szelet/egyenként kb 15 dkg/csirkemell
- 1 evőkanál liszt
- só
- őrölt bors
- 2 evőkanál olaj
- 3 nagy paradicsom
- 25 dkg mozzarella
- 2 gerezd fokhagyma
- bazsalikom
- kakukkfű
- petrezselyemlevél
Elkészítése:
A hússzeleteket picit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat lisztbe mártjuk.
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, majd mindkét oldalukat 2-3 perc alatt megpirítjuk. A húsokat egy sütőtálra helyezzük.
A mozzarellát és a paradicsomokat felszeleteljük. A fokhagymát áttörjük. A zöld fűszerleveleket összevágjuk. A mozzarella és a paradicsomkarikákat a hússzeletek közzé rendezzük, majd megszórjuk a zöld fűszerekkel és a zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
180 fokos sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
Friss salátával és sült krumplival tálaljuk.