Elkészítése
Hozzávalók:
- 2 db csirkemell
- 1 cs mozzarella
- só, bors
- fagyasztott zöldségek tetszőlegesen
- 2-3 ek olaj
- 10 dkg kolozsvári szalonna
Elkészítése:
A szalonnát felcsíkozzuk és kisütjük a zsírját. A húsokat felszeleteljük, sózzuk borsozzuk és a szalonna zsírjában elősütjük.
Ha kevés lenne a zsír, teszünk hozzá 1-2 evőkanál olajat. A húsokat kiszedjük.
A fagyasztott zöldségeket is zsiradékhoz adjuk, és megpároljuk. Nem sózzuk, mert a szalonnától elég sós lesz. A zöldségeket tepsibe öntjük, majd ráhelyezzük a húsokat.
A mozzarellát a hússzeletekre reszeljük és előmelegített sütőben, 20 perc alatt, 200 fokon rápirítjuk a sajtot.
[box style=”info”]Gyorsan szerettem volna egészségeset és finomat készíteni.[/box]

