Elkészítése
A csirkemell szeleteket enyhén kiklopfoljuk és befűszerezzük, majd lisztbe mártjuk és kevés olajon szép pirosra sütjük. Ezután egy jénai tál alját kirakjuk a megsült hússzeletekkel. A zöldpetrezselymet és a bazsalikomot apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A zöld fűszerek kétharmadát és a fokhagymát egy evőkanál olajjal elkeverjük, majd ezt a keveréket rákenjük a megsült húsokra.
A paradicsomot és a mozzarellát felszeleteljük. A zöld fűszeres szószra először a szeletelt paradicsomokat, majd a mozzarellát tesszük, végül megszórjuk a maradék aprított zöld fűszerrel. A tálat 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 20-25 perc alatt készre sütjük. Ne takarjuk le fóliával, mert a mozzarella ráragadna.
