Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Mustáros, borsos csirkemell zöldfűszeres krémsajttal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A mustáros, borsos csirkemell különleges ízét a zöldfűszeres krémsajt teszi teljessé. Egyszerűen elkészíthető, mégis elegáns fogás, amely rizs vagy friss saláta köretével teljes értékű ebéd vagy vacsora lehet.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.08.18.

Hozzávalók:

Elkészítése

Krémsajt elkészítése

A snidlinget és a kaprot finomra aprítjuk, majd a tömlős krémsajttal elkeverjük. A kész fűszeres sajtkrémet hűtőbe tesszük, amíg a hús megsül.

Hús előkészítése

A csirkemellfiléket enyhén megsózzuk, durvára tört borssal megszórjuk, szárnyas fűszerkeverékkel ízesítjük, majd mindkét oldalukat megkenjük mustárral. Egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól átjárják a húst.

Sütés és tálalás

Kevés olajon a csirkemelleket aranybarnára sütjük, majd felszeleteljük. Forrón tálaljuk a zöldfűszeres krémsajttal, rizs vagy más köret mellé.

Tipp

A krémsajtot variálhatjuk petrezselyemmel vagy bazsalikommal is. Hidegtálakhoz is kiváló, mert a hús és a sajtkrém együtt hidegen is ízletes.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is