Krémsajt elkészítése
A snidlinget és a kaprot finomra aprítjuk, majd a tömlős krémsajttal elkeverjük. A kész fűszeres sajtkrémet hűtőbe tesszük, amíg a hús megsül.
Hús előkészítése
A csirkemellfiléket enyhén megsózzuk, durvára tört borssal megszórjuk, szárnyas fűszerkeverékkel ízesítjük, majd mindkét oldalukat megkenjük mustárral. Egy órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól átjárják a húst.
Sütés és tálalás
Kevés olajon a csirkemelleket aranybarnára sütjük, majd felszeleteljük. Forrón tálaljuk a zöldfűszeres krémsajttal, rizs vagy más köret mellé.
Tipp
A krémsajtot variálhatjuk petrezselyemmel vagy bazsalikommal is. Hidegtálakhoz is kiváló, mert a hús és a sajtkrém együtt hidegen is ízletes.