Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: Páchoz: 2 púpozott tk mustár 1 ek olívaolaj 2 nagy csipetnyi frissen őrölt bors 1 csipetnyi csilipaprika Továbbá: 6 db csirke alsó comb 1 jó marék rusztikusan felaprított póréhagyma 5-6 szál medvehagyma só 1 dl fehérbor 1 ek olaj diónyi vaj Elkészítése: A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, és beleforgatjuk a jól megmosott csirkecombokat. Lefóliázott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
birosari
Beküldte: 2015.11.18.

Elkészítése

Hozzávalók:

Páchoz:

  • 2 púpozott tk mustár
  • 1 ek olívaolaj
  • 2 nagy csipetnyi frissen őrölt bors
  • 1 csipetnyi csilipaprika

Továbbá:

  • 6 db csirke alsó comb
  • 1 jó marék rusztikusan felaprított póréhagyma
  • 5-6 szál medvehagyma
  • 1 dl fehérbor
  • 1 ek olaj
  • diónyi vaj

Elkészítése:

A pác hozzávalóit alaposan összekeverjük, és beleforgatjuk a jól megmosott csirkecombokat. Lefóliázott tálban tartjuk egy napig, de néha megforgatjuk, hogy mindenhova kerüljön a mustáros  pácból.

Másnap egy kerámia tepsit kiolajazzuk, a csirkét sózzuk, és belehelyezzük a tepsibe. Rátesszük a vajat, a szeletelt póréhagymát és a felaprított medvehagymát köré szórjuk. (Amikor nincs medvehagyma szezon, fokhagymát használhatunk.)

Fóliával letakarva forró sütőbe tesszük, és 200 fokon kb. 50 percig sütjük. Ezután levesszük róla a fóliát, és további 10 percig pirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
birosari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is