Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Csirkemell

Mustáros csirkecomb és mell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkedarabok bőrét lehúzzuk, majd a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Alufóliát megkenünk egy kanál olajjal, és a húsdarabokat szorosan egymás mellé ráfektetjük. Elkészítjük a mártást: a mustárt összekeverjük az apróra vágott hagymával, két kanál olajjal, a borral és a sóval. Ezzel a keverékkel megkenjük a csirkét, majd szorosan becsomagoljuk a fóliába. A becsomagolt csirkét […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.01.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkedarabok bőrét lehúzzuk, majd a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Alufóliát megkenünk egy kanál olajjal, és a húsdarabokat szorosan egymás mellé ráfektetjük. Elkészítjük a mártást: a mustárt összekeverjük az apróra vágott hagymával, két kanál olajjal, a borral és a sóval. Ezzel a keverékkel megkenjük a csirkét, majd szorosan becsomagoljuk a fóliába.

A becsomagolt csirkét sütőlemezre tesszük, és 180°C-ra előmelegített sütőben, a csirkedarabok nagyságától függően, 30-40 percig sütjük. Miután megsült és a fóliát kibontjuk, a pecsenye magába szívta a mártást, így láthatatlanul lesz zamatos és ízletes.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is