csirkemellet kis kockákra vágjuk, a cukkinit falatnyi darabokra aprítjuk. Egy közepes edényben olajat melegítünk, majd a csirkemellet rádobjuk, és addig pirítjuk, amíg minden oldala kifehéredik. Hozzáadjuk a cukkinit, és együtt pirítjuk további 5 percig.
Sóval, borssal fűszerezzük, majd hozzákeverjük a mustárt. Ezután felöntjük a főzőtejszínnel, belereszeljük a fokhagymát, és fedő alatt körülbelül 10 percig főzzük, amíg a cukkini megpuhul és a csirke is átfő.
Közben a tésztát bő, sós vízben kifőzzük. A leszűrt tésztát tányérra szedjük, majd a tetejére halmozzuk a mustáros cukkinis csirkét a selymes szósszal együtt.
Tipp
Ha szeretnénk még krémesebbé tenni, a főzőtejszín egy részét mascarponéval helyettesíthetjük. A tetejére reszelt parmezán vagy friss petrezselyem is kerülhet tálaláskor.