Először a csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, majd a vöröshagymát vékonyan felkarikázzuk. Egy kisebb tálban a bort és a mustárt kézi habverővel simára keverjük, hogy a szósz alapját képezze. Olyan serpenyőt használunk, amely sütőben is használható.
Az olajat erős lángon felforrósítjuk, és a csirkecombokat minden oldalukon aranybarnára pirítjuk. Ha elkészült, a combokat egy külön tányérra félrerakjuk. A serpenyőben megmaradt zsiradékban megdinszteljük a felkarikázott hagymát, amíg megpuhul és aranybarna színt kap.
Levesszük a serpenyőt a tűzről, és felöntjük a mustáros borral, valamint hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a főzőtejszínt. Az így elkészült szószba visszahelyezzük a pirított csirkecombokat, majd erős lángon felforraljuk a keveréket.
Ezután a serpenyőt előmelegített sütőbe toljuk, ahol 25-30 perc alatt a csirkecombok teljesen átsülnek. Tálalás előtt apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk a tetejét, hogy friss ízt adjunk az ételnek.
Köretként tört krumplit, rizst vagy akár egy krémes rizottót kínálhatunk mellé, amelyek tökéletesen kiegészítik a mustáros-tejszínes csirkecombokat.