Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 6 csirkecomb (alsó-felső egyben) 2 dl főzőtejszín 2 ek ketchup 3 ek mustár 2 ek méz 3 evőkanál olaj só bors Elkészítése: A combokat kettévágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A mustárt összekeverjük a tejszínnel, a ketchuppal, a mézzel, a sóval és a borssal. Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.12.26.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb (alsó-felső egyben)
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 ek ketchup
  • 3 ek mustár
  • 2 ek méz
  • 3 evőkanál olaj
  • bors

Elkészítése:

A combokat kettévágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A mustárt összekeverjük a tejszínnel, a ketchuppal, a mézzel, a sóval és a borssal.

Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is