Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Mustáros-ketchupos-tejszínes csirke recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb (alsó-felső egyben)
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 ek ketchup
  • 3 ek mustár
  • 2 ek méz
  • 3 evőkanál olaj
  • só
  • bors

Elkészítése:

A combokat kettévágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. A mustárt összekeverjük a tejszínnel, a ketchuppal, a mézzel, a sóval és a borssal.

Serpenyőben olajon megpirítjuk a combok mindkét oldalát, majd ráöntjük a mustáros keveréket. Lefedve tovább pároljuk, amikor megpuhul a csirke, a mustáros mártással és párol rizzsel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/mustaros-ketchupos-tejszines-csirke/