Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Mustáros, lilahagymás csirkemell

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkemellet csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd a húst megpirítjuk benne. Sózzuk, borsozzuk, és addig sütjük, amíg a csirke megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát, és még pár percig együtt sütjük. Közben a lisztet, a főzőtejszínt és a mustárt összekeverjük, majd a húsra öntjük, és összeforraljuk, hogy a szósz besűrűsödjön. Sztori: Krumplipürével […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.10.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkemellet csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, majd a húst megpirítjuk benne. Sózzuk, borsozzuk, és addig sütjük, amíg a csirke megpuhul. Ekkor hozzáadjuk a cikkekre vágott hagymát, és még pár percig együtt sütjük.

Közben a lisztet, a főzőtejszínt és a mustárt összekeverjük, majd a húsra öntjük, és összeforraljuk, hogy a szósz besűrűsödjön.

Sztori:

Krumplipürével tálaltam ezt az ételt. A „gomba” főtt tojás volt, a kalapját paradicsomcikk alkotta, a pöttyök majonézből készültek. A gomba szemei olajbogyókarikák voltak, az orra savanyú uborka vége, a szája pedig piros aranyból készült.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is