Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Narancsal-almával töltött csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 db lilahagyma
  • 2 db fokhagyma
  • 6 db csirke felsőcomb
  • só
  • bors
  • 2 db narancs
  • 2 darab alma
  • 6 szelet bacon
  • 1 dl olaj

Elkészítése

A lilahagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, összekeverjük, majd félretesszük. Az egyik narancsot gerezdekre szedjük, az almát meghámozzuk, és gerezdeket vágunk belőle. A csirkecombokat előkészítjük, a bőrük alá egy-egy narancs- és almaszeletet helyezünk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután a combokat baconbe csomagoljuk, és tepsibe tesszük.

A másik narancs levét kifacsarjuk, hozzáadunk egy kevés olajat, és ezzel a keverékkel meglocsoljuk a csirkecombokat. A tepsibe mellé és rá szórjuk a lilahagymát és fokhagymát. A tepsit fóliával lefedjük, és 200 fokon sütjük, amíg a combok kívül ropogósra nem sülnek. Köretként rizst vagy burgonyát kínálhatunk hozzá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/narancsal-almaval-toltott-csirkecomb/