Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Hidegtálak

Szárnyas receptek

Négyborsos-paprikás csirkemell sonka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst apróra kockázom vagy ledarálom vagy botmixerrel pépesítem. Sózom, ízesítem a fokhagymával és alaposan összedolgozom. Folpackba csomagolom a masszát és feltekerem úgy, hogy rúd formája legyen és a hús sehol ne lógjon ki belőle. A húsrudat alufóliába is becsomagolom még. A húsrudat egy mélyebb jénaiiba teszem, aminek van fedele. A hús alá öntök kb […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
GEva1966
Beküldte: 2021.09.17.

Hozzávalók

Páclé

Elkészítése

A húst apróra kockázom vagy ledarálom vagy botmixerrel pépesítem. Sózom, ízesítem a fokhagymával és alaposan összedolgozom.

Folpackba csomagolom a masszát és feltekerem úgy, hogy rúd formája legyen és a hús sehol ne lógjon ki belőle. A húsrudat alufóliába is becsomagolom még.

A húsrudat egy mélyebb jénaiiba teszem, aminek van fedele. A hús alá öntök kb 2-3 dl vizet, ráteszem a fedelét és 180 fokon kb 45-50 percig hőkezelem.

Óvatosan kibontom a kész sonkát és még melegen körbekenem az előzőleg elkészített páclével (ízesített olajjal), majd hűtőbe teszem.

Másnap szeletelve tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
GEva1966
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is