Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Normann csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A forró olajban megpirítjuk a kettévágott, sóval és borssal bedörzsölt csirkét. Hozzáadjuk a cikkekre vagy négyrét vágott zöldségeket és a hagymát, majd ráöntjük a bort. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a csirke meg nem puhul. Amikor a csirke már puha, beletesszük a felszeletelt zöldpaprikát, és fedő nélkül, nagy lángon addig sütjük, amíg rövid levet nem […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A forró olajban megpirítjuk a kettévágott, sóval és borssal bedörzsölt csirkét. Hozzáadjuk a cikkekre vagy négyrét vágott zöldségeket és a hagymát, majd ráöntjük a bort. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a csirke meg nem puhul.

Amikor a csirke már puha, beletesszük a felszeletelt zöldpaprikát, és fedő nélkül, nagy lángon addig sütjük, amíg rövid levet nem kapunk. A csirkét kivesszük és feldaraboljuk, a mártást (a paprika kivételével) áttörjük. A csirkedarabokat visszahelyezzük a mártásba, majd a tetejére rakjuk a párolt paprikát.

Burgonyával kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is