Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Nyárson sült csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megtisztított csirkék belsejét sóval, majoránnával, vajjal bedörzsöljük. A csirkét vékony szalonnaszeletekbe göngyölve, átkötjük, és nyársra húzzuk. (Vigyázzunk, a csirkék nyílásait tűzzük össze, nehogy a vaj kicsorogjon belőlük.) Parázs fölött, állandóan forgatva, megsütjük. (Ha diétásán akarjuk készíteni, csomagoljuk szalonna helyett olajjal bekent fóliába. Ha a csirke puha, bontsuk le róla a fóliát, dörzsöljük be kívül […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.15.

Elkészítése

A megtisztított csirkék belsejét sóval, majoránnával, vajjal bedörzsöljük. A csirkét vékony szalonnaszeletekbe göngyölve, átkötjük, és nyársra húzzuk. (Vigyázzunk, a csirkék nyílásait tűzzük össze, nehogy a vaj kicsorogjon belőlük.) Parázs fölött, állandóan forgatva, megsütjük. (Ha diétásán akarjuk készíteni, csomagoljuk szalonna helyett olajjal bekent fóliába. Ha a csirke puha, bontsuk le róla a fóliát, dörzsöljük be kívül is vajjal, és pirítsuk ropogósra.)

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is