Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Olívabogyós,rozmaringos csirkecomb filé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fetasajtot villával szétnyomkodjuk, a rozmaring leveleit apróra vágjuk. A csirkecombokat besózzuk, az olajat elkeverjük a fűszerekkel, a rozmaringgal és két evőkanálnyi olajbogyó levével, majd a páclét a csirkére öntjük. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, de a legjobb, ha előző nap pácoljuk. A paprikákat félbevágjuk, magházukat eltávolítjuk. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, és 1-2 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.01.02.

Hozzávalók

A töltött paprikához

Elkészítése

A fetasajtot villával szétnyomkodjuk, a rozmaring leveleit apróra vágjuk. A csirkecombokat besózzuk, az olajat elkeverjük a fűszerekkel, a rozmaringgal és két evőkanálnyi olajbogyó levével, majd a páclét a csirkére öntjük. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, de a legjobb, ha előző nap pácoljuk.

A paprikákat félbevágjuk, magházukat eltávolítjuk. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, és 1-2 percig pirítjuk, majd forró tejjel felöntjük, őrölt borssal ízesítjük, és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd a besamelből a fetasajthoz keverünk annyit, hogy krémes állagú legyen. Habzsákba töltjük, és megtöltjük vele a paprikákat.

A combokat a páclével együtt tepsibe vagy jénaiba tesszük, fóliával lefedjük, és 30-35 percig pároljuk. Ezután a fóliát levesszük, és még körülbelül 20 percig sütjük, az utolsó 10 percben hozzáadjuk az olajbogyót is.

A combokat a fetás krémmel töltött paprikákkal tálaljuk. Aki nem szereti a hideg köretet, a betöltött paprikákat megsütheti.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is