A fetasajtot villával szétnyomkodjuk, a rozmaring leveleit apróra vágjuk. A csirkecombokat besózzuk, az olajat elkeverjük a fűszerekkel, a rozmaringgal és két evőkanálnyi olajbogyó levével, majd a páclét a csirkére öntjük. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, de a legjobb, ha előző nap pácoljuk.
A paprikákat félbevágjuk, magházukat eltávolítjuk. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, és 1-2 percig pirítjuk, majd forró tejjel felöntjük, őrölt borssal ízesítjük, és sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni, majd a besamelből a fetasajthoz keverünk annyit, hogy krémes állagú legyen. Habzsákba töltjük, és megtöltjük vele a paprikákat.
A combokat a páclével együtt tepsibe vagy jénaiba tesszük, fóliával lefedjük, és 30-35 percig pároljuk. Ezután a fóliát levesszük, és még körülbelül 20 percig sütjük, az utolsó 10 percben hozzáadjuk az olajbogyót is.
A combokat a fetás krémmel töltött paprikákkal tálaljuk. Aki nem szereti a hideg köretet, a betöltött paprikákat megsütheti.
Jó étvágyat kívánok hozzá!