Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Ördöngős csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemáj
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 dl száraz vörösbor
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 teáskanál paradicsompüré
  • bors
  • só

Elkészítése

A vékonyra vágott szalonna csíkokat kiolvasztjuk, majd hozzákeverjük az ugyancsak vékony csíkokra vágott májat. Pár percnyi pirítás után aláöntjük a bort, belekeverjük a mustárt, paradicsompürét, megborsozzuk és időnként kevergetve jól összeforraljuk. Ha kész, csak akkor sózzuk. Burgonyalepénnyel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/ordongos-csirkemaj/