Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Ezután lisztbe forgatjuk, hogy a panír jobban tapadjon rá. A panírhoz a lisztet, a tojássárgákat és a sört csomómentesre keverjük, hogy sűrű masszát kapjunk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a sörtésztába, hogy könnyű, légies állagot érjünk el. A lisztbe forgatott hússzeleteket belemerítjük a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.03.09.

Hozzávalók

Bundához

Elkészítése

A húst vékony szeletekre vágjuk, majd sózzuk és borsozzuk. Ezután lisztbe forgatjuk, hogy a panír jobban tapadjon rá.

A panírhoz a lisztet, a tojássárgákat és a sört csomómentesre keverjük, hogy sűrű masszát kapjunk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a sörtésztába, hogy könnyű, légies állagot érjünk el.

A lisztbe forgatott hússzeleteket belemerítjük a sörtésztába, majd forró zsiradékban aranybarnára sütjük mindkét oldalukat.

Tálaláskor a húst rizzsel és burgonyával kínáljuk. Ízlés szerint salátával vagy mártással is kiegészíthető. Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is