Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Pácolt csirkecombfilé recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • filézett csirkecomb vagy csirkemell
  • 1 dl olaj
  • sok mustár
  • zúzott fokhagyma
  • kevés pirospaprika
  • bors
  • só

Elkészítése

Mindig magam készítem itthon a pácot. Mérni nem szoktam a hozzávalókat, csak úgy érzésre keverem össze.

A hozzávalókat jól összekeverjük és beleforgatjuk az előkészített csirkehúst. Arra figyeljünk, hogy mindenhol érje a húst a pác, így többször is forgassuk át.

Legjobb, ha egy éjszakát állni hagyni, de 1-2 óra állás után is finom lesz! Kontakt grillen szoktam sütni, de persze tepsiben is süthető! Nyáron a tárcsán is remek lesz!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/pacolt-csirkecombfile/