Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 0,5 kg csirkemáj 1 nagy fej vöröshagyma só bors bacon (kb 10 dkg) olaj Elkészítése: Megtisztítom és felszeletelem a csirkemájat, majd kiterítem egy tányérra és alaposan megsózom. 20 percre beteszem a hűtőbe. Addig csíkokra vágom a hagymát és a bacont is felszeletelem. Forró olajon megpirítom a hagymát és a szalonnát (tapasztalatom szerint a szalonna […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hollai Kata
Beküldte: 2017.11.09.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemáj
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • bors
  • bacon (kb 10 dkg)
  • olaj


Elkészítése:

Megtisztítom és felszeletelem a csirkemájat, majd kiterítem egy tányérra és alaposan megsózom. 20 percre beteszem a hűtőbe.

Addig csíkokra vágom a hagymát és a bacont is felszeletelem.

Forró olajon megpirítom a hagymát és a szalonnát (tapasztalatom szerint a szalonna zsírja nem elegendő a hagyma megpirításához, ezért használok hozzá olajat is).

A pácolt májat kisütöm a hagymaágyon, majd mikor már nem enged levet a szurkálásnál, elkészült az étel.

[box style=”info”]Rizzsel vagy tarhonyával tálalva a legfinomabb.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Hollai Kata
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is