Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Pácolt csirkemáj recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 0,5 kg csirkemáj
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • só
  • bors
  • bacon (kb 10 dkg)
  • olaj


Elkészítése:

Megtisztítom és felszeletelem a csirkemájat, majd kiterítem egy tányérra és alaposan megsózom. 20 percre beteszem a hűtőbe.

Addig csíkokra vágom a hagymát és a bacont is felszeletelem.

Forró olajon megpirítom a hagymát és a szalonnát (tapasztalatom szerint a szalonna zsírja nem elegendő a hagyma megpirításához, ezért használok hozzá olajat is).

A pácolt májat kisütöm a hagymaágyon, majd mikor már nem enged levet a szurkálásnál, elkészült az étel.

[box style=”info”]Rizzsel vagy tarhonyával tálalva a legfinomabb.[/box]

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/pacolt-csirkemaj/