Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Pácolt frissensült recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 nagyobb csirkemell/vagy 4 szelet sertéscomb vagy 4 szelet tarja/
  • 2 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál olaj
  • liszt
  • késhegynyi bors

A sütéshez

  • olaj

Elkészítése

A csirkemelleket kicsontozzuk, lebőrözzük, és kissé kiverjük.

Az olajat, a mustárt és a borsot összekeverjük, majd a hússzeleteket ezzel a keverékkel bekenjük.

Letakarva legalább 2-3 óráig hűtőben érleljük, de akár előző este is előkészíthetjük.

Amikor a pácban eltöltött idő lejárt, a hússzeleteket lisztben megforgatjuk, majd forró olajban mindkét oldalát szép pirosra sütjük.

Tartármártással ízesített salátával és új burgonyával tálaljuk, bár burgonyapürével tálalva is nagyon finom.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/pacolt-frissensult/