Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Pácolt paradicsomos csirkenyárs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 kisebb csirkemell filé 1 dl olaj 3 púpos tk sűrített paradicsom 0,5 kk só 1 púpos kk fűszerpaprika 1 púpos tk ételízesítő 3-4 evőkanál olaj a sütéshez Elkészítése: A páchoz az olajat, a paradicsommal, a sóval, fűszerpaprikával és az ételízesítővel simára keverjük. A megtisztított húst kb. 2*2 cm nagyságú kockára vágjuk, és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2016.09.01.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 kisebb csirkemell filé
  • 1 dl olaj
  • 3 púpos tk sűrített paradicsom
  • 0,5 kk só
  • 1 púpos kk fűszerpaprika
  • 1 púpos tk ételízesítő
  • 3-4 evőkanál olaj a sütéshez


Elkészítése:

A páchoz az olajat, a paradicsommal, a sóval, fűszerpaprikával és az ételízesítővel simára keverjük.

A megtisztított húst kb. 2*2 cm nagyságú kockára vágjuk, és a pácba forgatjuk.

Hagyjuk pár órát pihenni, de jobb, ha egy egész éjszakát pácolódik.

Pár darabot félbetört saslikpálcára tűzünk.

Egy serpenyőt felforrósítunk, majd a nyársakat közepestől mérsékeltebb lángon pár evőkanálnyi olajon megsütjük.

Melegen, sült krumpli körettel kínáljuk.

[box style=”info”]Ez egy nagyon könnyű és kicsit pikáns fogás. A paradicsom elég intenzív ízt kölcsönöz a húsnak. Ha van rá lehetőség, akkor érdemes grillen elkészíteni, mert úgy még finomabb a csirke.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is