Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Paprikás csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,75 kg csirkecomb 5 dkg tyúkzsír 15 dkg vöröshagyma 2 ek pirpspaprika 1 ek só 4 szem paradicsom 1 vagy 2 zöld paprika 2 dl tejföl 2,5 dkg finomliszt Elkészítése: Az előkészített csirkéket megmossuk, feldaraboljuk. A felhevített zsírban a finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk, kevés sóval megintve pároljuk. Hozzáadjuk a kicsumázott, kockákra vágott zöldpaprika felét, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2014.12.05.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,75 kg csirkecomb
  • 5 dkg tyúkzsír
  • 15 dkg vöröshagyma
  • 2 ek pirpspaprika
  • 1 ek só
  • 4 szem paradicsom
  • 1 vagy 2 zöld paprika
  • 2 dl tejföl
  • 2,5 dkg finomliszt


Elkészítése:

Az előkészített csirkéket megmossuk, feldaraboljuk.

A felhevített zsírban a finomra vágott vöröshagymát megpirítjuk, kevés sóval megintve pároljuk. Hozzáadjuk a kicsumázott, kockákra vágott zöldpaprika felét, fűszerpaprikával meghintjük, kevés vízzel (szárnyas alaplével) felengedve zsírjára pirítjuk, majd hozzáadjuk az alaposan lecsurgatott csirkehúst.

Sóval ízesítve, fedő alatt kevés lében pároljuk. Párolás közben a levét pótoljuk. Készre párolás előtt beletesszük a többi zöldpaprikát és a paradicsomot. Átszűrjük, tejfölös habarással sűrítjük, utánízesitjük és kiforraljuk. Forrón, galuskával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is