Elkészítése
Megpirítom a hagymát, majd rászórom a pirospaprikát. Felengedem vízzel, és beleteszem a csirkehúst és az egész paprikát. Ízesítem sóval és borssal. Amikor megfőtt, beleszaggatom a galuskát, és tejföllel ízesítem. Jó étvágyat!
Megpirítom a hagymát, majd rászórom a pirospaprikát. Felengedem vízzel, és beleteszem a csirkehúst és az egész paprikát. Ízesítem sóval és borssal. Amikor megfőtt, beleszaggatom a galuskát, és tejföllel ízesítem. Jó étvágyat!
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Megpirítom a hagymát, majd rászórom a pirospaprikát. Felengedem vízzel, és beleteszem a csirkehúst és az egész paprikát. Ízesítem sóval és borssal. Amikor megfőtt, beleszaggatom a galuskát, és tejföllel ízesítem. Jó étvágyat!
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.