Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Paprikás csirkeszárnyak

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkeszárnyakat alaposan megtisztítjuk, a végeit levágjuk, és a forgóknál kettévágjuk. A hagymát meghámozzuk és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát kicsumázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, majd mindkettőt felkockázzuk. Egy edényben zsiradékon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd beletesszük a felkockázott paprikát és paradicsomot. Őrölt köménnyel fűszerezzük, és 8-10 percig pároljuk. Ezután az edényt levesszük a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.04.

Csirkeszárny

A galuskához

Elkészítése

A csirkeszárnyakat alaposan megtisztítjuk, a végeit levágjuk, és a forgóknál kettévágjuk. A hagymát meghámozzuk és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát kicsumázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, majd mindkettőt felkockázzuk.

Egy edényben zsiradékon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd beletesszük a felkockázott paprikát és paradicsomot. Őrölt köménnyel fűszerezzük, és 8-10 percig pároljuk. Ezután az edényt levesszük a tűzről, belekeverjük a pirospaprikát, majd 2 dl vízzel felöntjük.

Visszatesszük az edényt a tűzhelyre, hozzáadjuk a csirkeszárnyakat, megsózzuk, és rövid lében puhára pároljuk. Amikor a csirkeszárnyak megpuhultak, szűrőkanállal óvatosan kiszedjük őket, a levét pedig behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel. Az így készült mártást kiforraljuk, majd visszatesszük bele a csirkeszárnyakat.

Galuskával vagy főtt tésztával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is