Elkészítése
Előkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, enyhén kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukat fűszerkeverékkel megszórjuk. A paradicsomot és a cukkinit ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A cukkini szeleteket ételízesítővel és egy csipet fehér borssal megszórjuk, majd 15-20 percig állni hagyjuk.
Elkészítés:
A hús szeleteket kevés olajon, forró serpenyőben fehéredésig sütjük, ügyelve arra, hogy ne süssük tovább, mivel a sütőben még készülni fognak. A csirkeszeleteket egy tepsibe vagy jénaiba egymás mellé helyezzük.
A húsokra felváltva 2-2 paradicsom- és cukkiniszeletet teszünk. Megszórjuk oregánóval és bazsalikommal, majd a tetejüket sajtszeletekkel borítjuk be. Az előmelegített sütőben, 160 fokon 10-15 perc alatt készre sütjük, amíg a sajt szépen ráolvad és megpirul.
Tálalás:
Köretként friss salátát vagy párolt rizst kínálunk mellé. Frissen tálalva a legfinomabb. Jó étvágyat kívánunk!
