A húst kiolajozott tepsibe tesszük, majd bedörzsöljük a grill fűszersóval. A húsok tetejére paradicsom szeleteket teszünk, azokra pedig mozzarella szeleteket.
Ezután kb 1 dl vizet öntünk a tepsibe, majd lefóliázzuk. A fóliázott tepsit előmelegített sütőbe tesszük és 180 fokon kb 10 percig sütjük/pároljuk.
Ezután levesszük a fóliát és a húst addig sütjük, ameddig a tetején a sajt szép barna, a hús omlós lesz, ez kb 75 perc.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
A salátához öntetet készítünk. A natúr joghurtot a majonézzel és egy csipet szárított metélőhagymával simára keverünk.
A húst a burgonyapürével, a salátával és az öntettel tálaljuk.