Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2-2 alsó és felső csirkecomb 2 csirkeszárny 3 tojás 2 dl tej só 1 tk bors 1 ek ételízesítő kb 6 ek liszt 2 dl étolaj Elkészítése: A húsokat megpároljuk fűszeres, sós, borsos, ételízesítős vízben, vagy zöldségalaplében. Ez a leggazdaságosabb, mert megmarad a finom húsleves. Amíg fő,illetve párolódig a húsunk elkészítjük a párizsi bundát. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2015.08.31.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2-2 alsó és felső csirkecomb
  • 2 csirkeszárny
  • 3 tojás
  • 2 dl tej
  • 1 tk bors
  • 1 ek ételízesítő
  • kb 6 ek liszt
  • 2 dl étolaj


Elkészítése:

A húsokat megpároljuk fűszeres, sós, borsos, ételízesítős vízben, vagy zöldségalaplében. Ez a leggazdaságosabb, mert megmarad a finom húsleves.

Amíg fő,illetve párolódig a húsunk elkészítjük a párizsi bundát. A tojásokat a tejjel kikavarjuk, beleszórjuk a lisztet, ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel. Lágy, kissé folyós masszát kapunk.

A megfőtt húst sózzuk, borsozzuk. Az olajat felforrósítjuk, a befűszerezett húsokat beleforgatjuk a masszába és szép pirosra, ropogósra sütjük, majd papírtörlőre szedjük.

Nálunk a gyerekek sült krumplival szeretik.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is