Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkemell

Szárnyas receptek

Párolt jércemell gombamártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A jércemellet csíkokra vágjuk, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük egy serpenyőben. Miután a hús megpirult, egy kevés vizet öntünk alá, majd lefedve 20-25 percig pároljuk, amíg megpuhul. Közben a lisztet és a margarint csomómentesre keverjük. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a karikákra vágott gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk friss petrezselyemmel. Az egészet pár percig főzzük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A jércemellet csíkokra vágjuk, majd mindkét oldalát aranybarnára sütjük egy serpenyőben. Miután a hús megpirult, egy kevés vizet öntünk alá, majd lefedve 20-25 percig pároljuk, amíg megpuhul.

Közben a lisztet és a margarint csomómentesre keverjük. Amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a karikákra vágott gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk friss petrezselyemmel. Az egészet pár percig főzzük, hogy az ízek összeérjenek.

Ezután hozzáadjuk a liszttel elkevert margarint, a tejfölt, és még egy kis vizet (kb. 1 dl, hogy a hús és a gomba éppen ellepje). Az egészet további 10 percig főzzük, hogy a mártás besűrűsödjön és az ízek összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is