Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pulykamellet kisebb darabokra vágjuk. Egy mélyebb tálba tesszük a piros pestót, majd a húsdarabokat megforgatjuk benne, ügyelve arra, hogy mindenhol jól bevonja. Ezután egy nagyobb zacskóba zsemlemorzsát öntünk, és a húsokat – lehetőleg nem egyszerre – beletesszük. A zacskót rázogatva a morzsa egyenletesen bevonja a húsokat. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd egy tepsit […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2013.08.13.

Hozzávalók

Salátához

Elkészítése

A pulykamellet kisebb darabokra vágjuk. Egy mélyebb tálba tesszük a piros pestót, majd a húsdarabokat megforgatjuk benne, ügyelve arra, hogy mindenhol jól bevonja. Ezután egy nagyobb zacskóba zsemlemorzsát öntünk, és a húsokat – lehetőleg nem egyszerre – beletesszük. A zacskót rázogatva a morzsa egyenletesen bevonja a húsokat.

A sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd egy tepsit teszünk bele, amelyet meglocsolunk olívaolajjal. Amikor az olaj sercegni kezd, beletesszük a húsokat, és körülbelül 15 perc alatt szép ropogósra sütjük.

Amíg a hús sül, elkészítjük a salátát. A paprikát és az uborkát vékony csíkokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk. Az öntetet a végén öntjük rá, majd 5-6 percig állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is