Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Petrezselymes fetával töltött csirkemell recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg fetasajt
  • 0,5 tubus sajtkrém
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • rizs
  • só
  • bors
  • olaj (a sütéshez )
Petrezselymes fetával töltött csirkemell

Elkészítése

A csirkemelleket három részre vágom úgy, hogy henger alakú darabokat kapjak. Mindegyik darabot középen bevágom, és kívül-belül sózom, borsozom.

A feta sajtot összekeverem a sajtkrémmel, majd hozzáadom az apróra vágott petrezselymet. Ezt a sajtos masszát beletöltöm a csirkemellfilékbe, és kisebb hústűkkel összetűzöm, hogy sütés közben ne follyon ki a sajt.

Egy serpenyőben kevés olajat hevítek, majd ráteszem a már összetűzdelt csirkemelleket. Mindkét oldalukat pirosra sütöm. Ha egy kevés sajtkrém kifolyik, azt mártásként felhasználhatom a tálaláshoz.

Rizzsel tálalom. Jó étvágyat!

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/petrezselymes-fetaval-toltott-csirkemell/