Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Pikáns rántott csirkeszárny

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1,5 kg csirkeszárny 15 dkg liszt 1 evőkanál füstös fűszersó 4 db tojás 1 evőkanál fokhagymakrém 25 dkg panko morzsa étolaj a sütéshez Elkészítése: A lisztben keverjük el a fűszerkeveréket, majd a fűszeres lisztben forgassuk meg a csirkeszárny darabokat. A tojást enyhén verjük fel, majd keverjük bele a fokhagymakrémet. Forgassuk bele a szárnydarabokat. Ügyelve […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.10.28.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1,5 kg csirkeszárny
  • 15 dkg liszt
  • 1 evőkanál füstös fűszersó
  • 4 db tojás
  • 1 evőkanál fokhagymakrém
  • 25 dkg panko morzsa
  • étolaj a sütéshez


Elkészítése:

A lisztben keverjük el a fűszerkeveréket, majd a fűszeres lisztben forgassuk meg a csirkeszárny darabokat.

A tojást enyhén verjük fel, majd keverjük bele a fokhagymakrémet.

Forgassuk bele a szárnydarabokat. Ügyelve arra, hogy mindenhol bevonja a tojás a húst.

Vegyük ki a tojásból a húst, majd forgassuk bele a morzsába a szárny darabokat.

Bő, forró olajban süssük ki a csirkeszárnyakat.

[box style=”info”]Tipp. Nem sóztam a húst, mert az én fűszerkeverékem elég sós volt. Panko morzsa helyett használhatunk sima hagyományos zsemlemorzsát is. A panko morzsától sütés után ropogósabb lesz a bundája a csirkeszárnynak.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is