Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Pisztáciás töltött csirkecomb recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 db egész csirkecomb
  • 30 dkg darált hús
  • 1 csomag pisztácia
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só
  • bors
  • őrölt pirospaprika
  • bacon

Elkészítése

A combokat a hajlatban kifilézzük(szedjük ki a csontokat), a bőrét leszedjük/ húslevesben felhasználhatjuk a csonttal együtt/ a húst besózzuk. A darált húst sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát is adunk hozzá végül pedig a pisztáciát keverjük bele. Ezzel a masszával töltjük a combokat a csont helyén. Baconszalonnával betekerjük a csirkecombokat és alufóliába becsomagoljuk mint a szaloncukrot.Ezt forró vízbe tesszük és 20 percig főzzük. Kiszedjük,kicsomagoljuk és egy serpenyőben átsütjük a szalonnát. Ferde vágással három darabba szeleteljük és tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/szarnyas/pisztacias-toltott-csirkecomb/