Elkészítése
Az olívaolajat egy nagyobb tálba tesszük, amibe beleférnek a csirkecombok. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a piros aranyat, a borsot, és a majoránnát. Az erős paprikát apróra felszeleteljük, és a pácba keverjük.
A csirkecombokat alaposan besózzuk, majd a pácba forgatjuk, hogy mindenütt jól bevonja őket.
Egy tepsibe vagy jénaiba kevés olajat és vizet öntünk, majd a csirkecombokat elrendezzük benne. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük, és a húsokat körülbelül 30 perc alatt megsütjük. Sütés közben, ha lehetséges, locsoljuk meg a combokat a saját levükkel. Ha szükséges, a sütési idő első felében fedjük le alufóliával, majd a végén vegyük le, hogy a hús szép színt kapjon.
Köretként burgonyát vagy rizst kínálhatunk hozzá.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
