Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkecomb

Szárnyas receptek

Portugál csirke

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olívaolajat egy nagyobb tálba tesszük, amibe beleférnek a csirkecombok. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a piros aranyat, a borsot, és a majoránnát. Az erős paprikát apróra felszeleteljük, és a pácba keverjük. A csirkecombokat alaposan besózzuk, majd a pácba forgatjuk, hogy mindenütt jól bevonja őket. Egy tepsibe vagy jénaiba kevés olajat és vizet öntünk, majd a csirkecombokat […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2013.03.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olívaolajat egy nagyobb tálba tesszük, amibe beleférnek a csirkecombok. Hozzáadjuk a pirospaprikát, a piros aranyat, a borsot, és a majoránnát. Az erős paprikát apróra felszeleteljük, és a pácba keverjük.

A csirkecombokat alaposan besózzuk, majd a pácba forgatjuk, hogy mindenütt jól bevonja őket.

Egy tepsibe vagy jénaiba kevés olajat és vizet öntünk, majd a csirkecombokat elrendezzük benne. A sütőt 200 °C-ra előmelegítjük, és a húsokat körülbelül 30 perc alatt megsütjük. Sütés közben, ha lehetséges, locsoljuk meg a combokat a saját levükkel. Ha szükséges, a sütési idő első felében fedjük le alufóliával, majd a végén vegyük le, hogy a hús szép színt kapjon.

Köretként burgonyát vagy rizst kínálhatunk hozzá.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is