Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Pulyka alsó comb szalonnával, fokhagymával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 db kisebb pulyka alsó comb 6-8 db duci fokhagyma 1 közepes vöröshagyma 25 dkg füstölt szalonna só Elkészítése: Egy agyagedényt hideg vízbe áztatunk legalább 45 percig, közben a combokat megtisztítjuk és a csont mellet hosszan, mélyen bevágjuk mindkét oldalát, majd megsózzuk. A hagymákat megtisztítjuk, a szalonna harmadát felkockázzuk és a bevágásokba tesszük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
kovacsnekrisztinacsutoras
Beküldte: 2014.05.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 db kisebb pulyka alsó comb
  • 6-8 db duci fokhagyma
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 25 dkg füstölt szalonna


Elkészítése:

Egy agyagedényt hideg vízbe áztatunk legalább 45 percig, közben a combokat megtisztítjuk és a csont mellet hosszan, mélyen bevágjuk mindkét oldalát, majd megsózzuk.

A hagymákat megtisztítjuk, a szalonna harmadát felkockázzuk és a bevágásokba tesszük a fokhagymával együtt.

A megtűzdelt húsokat beletesszük az agyagedénybe, mellészórjuk a kimaradt fokhagyma gerezdeket, majd rákarikázzuk a vöröshagymát. A maradék szalonnából vékony szeleteket vágunk és rátesszük a combokra. 1 dl vizet öntünk alá, majd lefedjük és betesszük a sütőbe.

200 fokon kb 50 percig sütjük, majd fedő nélkül robogósra pirítjuk a tetejét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
kovacsnekrisztinacsutoras
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is